Sivananda

A nevem Sivananda, melyet Tradicionális Tantra Mesteremtől kaptam, amikor beavatott engem.
21 éves koromra éltem Athénban és Amerikában, jártam Indonéziában és más európai országokban, ahol szárnybontogatásom közepette ismerkedtem az élettel, ezzel a csodával. Külföldi útjaim során szinte egytől egyig megtapasztaltam a káoszt, mely tanított és életképessé formált már korán.

21 évesen hazatértem Amerikai tartózkodásomból, és új életet kezdtem itthon. Ez az új élet egy mélyponttal kezdődött, ebből a mélypontból feltörve alakult ki naturálisan az, hogy emberekkel kezdtem el foglalkozni. Kezdetben a coaching volt az eszközöm, ezzel kapcsolatban végeztem tanulmányaimat itthon.

2021 tavaszán különös találkozások okán, intenzív, mély változások indultak el bennem, ekkortájt jelentek meg az első képességeim, és azóta a Jelenlét hatására folyamatosan omladoznak le azon korlátok, amiket magamnak hittem. Sejtszinten tudatosult bennem, hogy megérkeztem, nincs okom rohanni. Felerősödött a megélésemben a béke és nyugalom.

A Jelenlét állapota szépen lassan kezdte áttranszformálni az életemet. Ekkor mindent eldobtam, minden evilági célommal és vágyammal felhagytam, egyetlen egyet kivéve. Ez az egy a Létezésem Mibenlétét kutatta. Ezen időszak a fizikai világtól visszavonult állapot volt, ám a mélyben minden átalakulni érződött. Ekkor kezdett el tágulni az érzékelésem, és találkoztam Tradicionális Tantra Mesteremmel PadmaShri-vel, aki egy 6000 éves mesteri láncolat része. A tantrikus gyakorlatok egyesítik az ellentmondásos aspektusokat (pl.: férfi-nő), így segítve az egyént a harmónia és egység megtapasztalásával a Felébredéshez. Beavatásom 2023-ban történt, mely egyben a névadóm volt. Nevem Shiva és Anandából tevődik össze. Shiva a hinduknál a legfelsőbb Isten, a Teremtő, a Férfi princípium. Hozzá kötődik a rombolással való teremtés, a szerelmeskedésben és meditatív állapotban lévő folytonos lét. Ananda a női minőség, hozzá kötődik az öröm, gyönyör és boldogság. Így léptem rá arra a misztikus utazásra mely a Valóság addig számomra feltárulatlan részeit nyitotta meg, vitt és folyamatosan egyre közelebb visz az Ébredéshez.
A mindennapi gyakorlás átformálta a létemet, leredukálódott a szenvedés, és mondhatni egy új ember lettem. Az út folyamatosan segít mélyebb és mélyebb szinteken kimunkálni magamból az alázatot, ahogyan a misztikus eggyé válás történik. A valódi alázat felemelő érzés: látni, érezni a Valóságot, melyben élünk.
Így vagy úgy, akik hozzám fordulnak, őket is ebben támogatom.

Életemet a megállíthatatlan kiváncsiság és tanulási vágy hajta. Szabadidőmben amikor épp nem írással foglalkozom, sokat sétálok, szeretek biciklizni és főzni.

Visszajelzések

Egyéni önismereti és spirituális mentorfolyamatra
itt tudsz jelentkezni

Fontos információk

Az első beszélgetés ingyenes. Ezen az alkalmon van lehetőségünk megismerni egymást.

Írj nekem

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni egy első, ingyenes beszélgetésre.

Thank you! Your submission has been received!
A manóba! Nem sikerült elküldeni. Kérjük próbáld újra!