Óceán a Cseppben
Online Meditációs Klub

Az Óceán a Cseppben Meditációs Klub lehetőséget ad mind kezdőknek, mind pedig gyakorlott meditálóknak a fejlődésre, változásra. Az egyéni vendégeim után ez a legszűkebb kör, itt van lehetőség kérdezni, és megosztani tapasztalásokat.

Van lehetőség megtanulni meditálni a nulláról indulva, mindebben kifejtős hanganyagok és kezdő meditációk segítenek. Emellett mégiscsak egy fokozatoson felfelé tartó íven lehet haladni a valódi meditáció megtapasztalásában az Ébredés útján. A tagok számára elérhetőek tematikus meditációk, mint például csakra meditációk, testtudatosság meditációk, napkezdő meditációk, relaxációk és egyéb meditációk.

Saját megközelítés:
Az embereket és meditációs élményeiket figyelvén azt tapasztaltam, hogy a figyelmet erősíteni kell ahhoz, hogy aztán egy kitágult Éberségi állapot létre tudjon jönni. Ezért a meditációk, melyeket tartok gyakran tartalmaznak fókuszálós, figyelem erősítő, majd megfigyelő “semmit-csinálás” aspektusokat, -  szeretek energiagyakorlatokat is behozni, - illetve a szív és öröm minősége is megjelenik. Ez a triumvirátus tapasztalatom szerint egy nagyon jó egyveleget alkot, mely segít megtapasztalni a csendet, békét s mindazt, mi azon túl van.

A Meditációs Klub Menetrendje:

- Minden szombaton reggel 7:00 órakor 60 perc online-élő meditatív alkalom. Itt van lehetőségünk kapcsolódni, gyakran beszélek az a havi témáról, tapasztalatokról, megélésekről, majd egy vezetett meditáció következik. Ez az alkalom ezután felkerül a klub webes felületére, ahol 3 hónapig visszanézhető marad, így ha nem tudsz online-élőben lenni szombaton, akkor is tudsz velünk haladni.

- Emellett havonta új tematikus meditációk kerülnek fel
- Minden hónapban egy adott önismereti témára fókuszálunk, ebben mélyülünk
- Minden hónapban van lehetőség kérdezni

Tartalmaz:
- 3 hónapnyi meditatív alkalom felvétele
- Több órányi tematikus meditáció
- Több órányi önismereti hanganyag
- Relaxációs hanganyagok
- Folyamatos bővülő meditációk és egyéb hanganyagok
- Első értesülés az új eseményekről, programokról

Az Óceán a Cseppben havi tagsági díja 9.980 Ft + ÁFA, összesen 12.674 Ft
Miután rendezted a havi díjat, 24 órán belül kapni fogsz egy emailt, ahol minden csatlakozáshoz szükséges információt meg fogsz találni.
Részletek és Csatlakozás: https://bit.ly/4axgjfK

“A meditációban a csend nem végcél, csak a kezdet.”


Egyéni önismereti és spirituális mentorfolyamatra
itt tudsz jelentkezni

Fontos információk

Az első beszélgetés ingyenes. Ezen az alkalmon van lehetőségünk megismerni egymást.

Írj nekem

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni egy első, ingyenes beszélgetésre.

Thank you! Your submission has been received!
A manóba! Nem sikerült elküldeni. Kérjük próbáld újra!